Гала премиера на Съдилището в България на 19 ноември 2014-а

26/11/2014

Гала премиера на Съдилището в България на 19 ноември 2014-а

Още

„Съдилището“ спечели наградата Златна бленда за най-добър Български филм на журито

„Съдилището“ спечели наградата Златна бленда за най-добър Български филм на журито.

Още

„СЪДИЛИЩЕТО“ ТРЪГВА В 60 КИНОСАЛОНА В ГЕРМАНИЯ

02/11/2014

По-малко от месец остава до официалната премиера на „Съдилището“ в България, а добрите новини за филма не спират. Само няколко седмици след като взе Голямата награда за най-добър игрален филм, а Асен Блатечки бе избран за най-добър актьор на фестивала „Златна Роза“, стана ясно, че „Съдилището“ ще бъде сериозно разпространен по кината и в Германия. Филмът беше представен съвместно от продуцента и режисьор Стефан Командарев, немският ко-продуцент Александър Рис и немският дистрибутор Александър Гийзелман (Фарбфилм) на фестивала в Хоф, Германия пред аудитория от собственици на киносалони в Германия. След 3 прожекции стана ясно, че филмът тръгва по кината в Германия в края на март с рекордните за български филм 60 копия. Което означава, че ще се прожектира в 60 кина едновременно.

Още

 

 

СЪДИЛИЩЕТО С ГОЛЯМАТА НАГРАДА ЗА ИГРАЛЕН ФИЛМ НА ЗЛАТНА РОЗА

20/10/2014

Лентата на Стефан Командарев спечели наградата за най-добър игрален филм, а Асен Блатечки спечели наградата за най-добра мъжка роля за ролята на Митьо.

Още

 

Днес екипът на „Съдилището“ представя филма на фестивала във Варшава

16/10/2014

Screen shot 2014-10-16 at 11.07.41 AM

 

 

„Съдилището“ на Стефан Командарев със световна премиера на Международния кинофестивал във Варшава

01/10/2014

Лентата ще се завърти в киносалоните в България от 21 ноември

Вече е ясно, кога зрителите ще могат да гледат „Съдилището“, на Стефан Командарев. Лентата ще е в кината в цялата страна от 21 ноември 2014-а година. Преди това филмът ще има своята световна премиера на 16 октомври, по време на един от най-престижните европейски фестивали – Международния кинофестивал във Варшава. Така „Съдилището“ ще стане част от тазгодишната програма на голямото събитие, наред със селектирани филми от цял свят. „Стартираме в А клас фестивал, където сме част от официалната конкурсна програма, което е важно както за филма, така и за българското кино“, споделя продуцентът и режисьор Стефан Командарев.

Още